La secció de Descens és la més antiga del club, actualment la formen des de membres amb més de 40 anys a joves de 10 anys. Participen a curses de la Copa Catalana i Mini DH. Per altra banda hi ha membres (Elit, juvenils…) que fan el Open d’Espanya i Copes del Món amb molt d’èxit.

És una secció en evolució i no amb secció formativa o de sortides regulars. S’organitzen cursos puntuals de tecnificació en la que us podeu apuntar amb el Club.

La secció de Descens/ Enduro es recomana que vinguin de seccions de Rally o d’altres dispicplines (Escola MTB i BMX de La Poma) que hagin apres a rodar en bici i tinguin les habilitats bàsiques i suficients per afrontar trialeres i zones amb desnivell. Per tant recomanem que tinguin com a minim 9 anys

El Club Ciclista BTT Premià de Dalt es va constituir al 1992 davant el “Boom” de las Mountain Bikes a Espanya. Es va consolidar per tenir un equip de MTB federats i competent. Al 1997 la junta actual va agafar el Club i va continuar amb una secció potent de Descens i al 1998 també una secció de Rally (CrossCountry). A partir del 1998 va iniciar-se el Rally al Club, organitzant, promovent i organitzant la Copa i Campionat Provincial de Barcelona de Rally. Aquell any va ser guanyador un pilot del mateix Club Albert Balcells.

Aquesta inquietut d’organització va continuar del 2000 al 2005 organitzant el Open de Catalunya de Descens i Copes Catalanas també de Descens