Un dels eixos de la Poma és el de transmetre valors a través de l’esport als més petits. Per això comptem amb escoles esportives de diferents modalitats: extraescolars, cursos especialitzats, classes particulars i campus escolars per a nens i nenes. Comptem amb professors i monitors especialitzats per aprendre i millorar en bici de muntanya i bmx, trial, skate, scooter … sigui quin sigui el teu esport preferit, a La Poma podràs millorar-gràcies a la nostra escola esportiva.

MTB/BMX

Aprèn a montar en bicicleta.
La Poma Bikepark i el seu equip de monitors vam impulsar l’escola de La Poma. L’objectiu principal és promocionar entre els més petits els valors d’anar en bicicleta, la diversió, el domini de la conducció, la tècnica … i per descomptat, l’aprofitament dels diferents espais i disciplines que poden practicar a La Poma BikePark. Una activitat extraescolar genial per a nens i joves.

BIKE TRIAL

Aprèn biketrial amb
César Cañas Trial Academy

La Poma Bikepark cedeix part de les seves instal·lacions per a la César Cañas Trial Academy, un projecte de la mà de l’11 vegades campió mundial de Biketrial. Un espai sense igual per a la pràctica d’aquest esport on l’equilibri i la tècnica són fonamentals. Aprèn i progressa en el biketrial superant roques, troncs, bigues i tot tipus d’obstacles de la mà de César Cañas, un professor inigualable.

SKATE

Patinar mai va ser tan fàcil!!
Vols aprendre a anar amb skate però no saps ni per on començar? A La Poma oferim classes extraescolars de monopatí per aprendre a patinar d’una manera fàcil i divertida gràcies als nostres profes. Una activitat genial per després de l’escola amb la qual milloraràs l’equilibri i la coordinació sobre de la taula. Aprendre a patinar és molt millor en equip!

SCOOTER

Equilibri i trucs en patinet.
Els patinets estan de moda. Però, saps que a més d’anar a l’escola en scooter també pots fer trucs i moltes altres coses amb ell? A La Poma oferim classes extraescolars de scooter on aprendràs tècnica i equilibri per convertir-te en el rei del patinet. Tot entre amics i amb els millors profes de La Poma Bikepark!

CLASSES PARTICULARS La Poma

Qui prefereixi tenir una clase més intima i personalitzada, que no es preocupi. També oferim classes particulars en cada disciplina. Tenim uns professors amb nivell que poden fer classes a nens, adults i/o experts.

Per a més informació

josep@lapomabikepark.com
659.679.231
937-44-58-79