Pla formatiu de tècnica de MTB per a dones

L’objectiu és definir i crear el pla formatiu de tècnica de MTB per a dones dins de L’escola de formació de La Poma Bikepark per atendre una actual demanda de la formació en aquesta àrea i promoure el foment de l’ciclisme de MTB dins el col·lectiu femení. El pla formatiu el liderarà Laura Celdran Subiela (instructora certificada Terra Method Nivell 1 i 2) Laura Celdran Subiela ha estat liderant projectes formatius de tècnica de MTB orientats únicament a l’col·lectiu femení els últims tres anys, des d’inici de 2017, (Arribant a unes 400 alumnes durant aquest període). Amb encara molt per aprendre, però a la vegada, amb molt après, Laura desitja que es creï una escola amb entitat on més professionals puguin aprendre la pedagogia que envolta la formació al col·lectiu proposat per poder atendre la creixent demanda formativa. I comptarà amb l’ajuda de Diego Álvaro com a instructor de suport durant els cursos per assegurar l’atenció detallada feia les necessitats de cada alumna.

Cursos de tècnica de bicicleta de muntanya de Nivell 1:
Iniciació a la Tècnica bàsica de MTB.
L’objectiu principal d’el curs de Nivell 1 és introduir a les alumnes els conceptes bàsics de MTB a més de fer-la coneixedora de conceptes tècnics sobre la bicicleta que l’ajudi a comprendre millor quin tipus de bicicleta estan muntant, els seus beneficis i com ajustar-la, de forma bàsica , per poder dur a terme un riding més còmode.

Curs de tècnica de bicicleta de muntanya de Nivell 2:
Ampliació de continguts bàsics de tècnica de MTB i pràctica en muntanya.

L’objectiu principal d’el curs de Nivell 2 és introduir a les alumnes les corbes per inclinació i dur a terme una pràctica (ruta guiada) a la muntanya per reforçar els conceptes apresos en el curs de Nivell 1 i Nivell 2.

Curs de tècnica de bicicleta de muntanya de Nivell 3:
Perfeccionament de corbes i iniciació a drops

L’objectiu principal d’el curs de Nivell 3 és introduir les corbes de nivell 2 (amb torsió) i la iniciació als tres tipus de salts drops.

Curs de tècnica de Mountain bike de Nivell 4:
Iniciació a salts en mesetas.