Martí Garcia fa podi per primer cop

MARTI

Un altre cap de setmana de curses i també de podis per corredors del BTT Premià de Dalt. A destacar la primera posició de Edu Gispert en Juniors en la prova de la Copa Gironina que es va fer a Amer el passat diumenge 26 d’octubre. Va fer el circuit de 30kms en 1 hora i 57 minuts, el segon classificat va quedar a 8 minuts d’ell.

En l’Open Inverse de BCN la cursa es va celebrar el dissabte 25 a Viladecans on van participar Martí Garcia que va poder fer podi per primer cop arribant 3er a Cadets, seguit en 4ª posició per Aitor Prados. Pel que fa a David Parrondo i Álvaro Ramírez per no perdre el costum van tornar a fer una gran cursa els dos en la categoria d’Alevins, David va arribar segon i Álvaro en tercer lloc.

EDU
DSC_0435

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *