David Parrondo puja per primer cop al més alt del podi

DSC_0381

Cap de setmana de trofeus pels corredors de rally del nostre club en les seves respectives categoríes. A destacar el primer podi de David Parrondo en una cursa com a primer classificat. Darrerament ha pujat sovint en el segon i tercers llocs però fins ara mai ho havia fet a dalt de tot. Va ser aquest diumenge a Sant Julià de Vilatorta en la segona prova del campionat de tardor Open Inverse de BCN on es va imposar fent una cursa perfecta i completant les 3 voltes al circuit en 18 minuts i 39 segons. Álvaro Ramirez tot i que no es va trobar del tot bé per molèsties a l’estómac va fer tercer a 1 minut i mig de David, així que van poder tornar a pujar junts al podi tal com ens tenen acostumats darrerament. eeeeeeeeeeeedu
Àlex Martin va completar un circuit molt rodador de 10 kms en 29 minuts arribant en segona posició i just darrera del seu adversari Pau Miquel que li va guanyar la partida per molt poc.
Per la seva banda Eduard Gispert va fer primer en la prova de la Copa Gironina que es va celebrar a Vilobí d’Onyar fent el recorregut de 30 kms en dues hores justes.
No es pot demanar més… felicitats a tots !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *